lauantai 4. tammikuuta 2014

Hiivaleipää, paksuarieskaa ja piparipullia

 Hiivaleivät ja paksut rieskat
Leipiä tuli noin 100 kpl. Nyt ei tarvitse vähään aikaan hiivaleipää leipoa.  Paksua rieskaa leivon melkein aina, kun puu-uuni on lämmitettynä. 

Piparipullia
Piparipullat on niin hyviä. Laitoin nousseen pullan päälle valmiista greemijauheesta tehdyn silmän ja päälle piparkakun.
Tulee meheviä pullia, kun laittaa kreemiä, siihen voi kyllä valmistaa vaniljakiisselin johon laitetaan maitoa, vehnäjauhoja, sokeria, rasvaa, muna ja vaniljasokeria. Valmiista jauheesta tehty greemi on laktoositonta, ja on helppo tehdä. Oli vaan joulun jälkeen piparkakkutaikinat loppunut Sokkarilta, mutta Halpa-Hallissa oli vielä jäljellä. Kaksi litraa nestettä laitoin pullataikinaan, niin ei tahtonut 2 kg piparitaikina riittää, niin laitoin pieniä pyöreitä piparkakkuja, että riitti kaikkiin pulliin.
Niin että Hyvää Uutta vuotta kaikille lukijoille!

-sinikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, vastaamme kommenttiisi mahdollisimman pian

UA-112766132-1