sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Neule- / sukkapuikot


 Tulipa mieleeni vähän kertoa neulepuikoista. Tein kyselyn fasebookissa millä neulepuikoilla neulojat tykkää neuloa. Paljon tuli kommentteja, että 15 cm pitkät kanttiset neulepuikot on hyvin suosittuja. 
Silloin ei ainakaan puikon toinen pää koukkaa hihan suuhun.

Kerron tässä muutamista neulepuikoista niiden ominaisuuksia:

Addin neulepuikot on valmistetut alumiinista, on kevyet ja miellyttävät käyttää. Sukkapuikkoja on 15 ja 20 cm mittaisia.
 ChiaoGoo ;n sukkapuikot ovat puikkojen aatelia. Ne on valmistettu ruostumattomasta kirurgin teräksestä ja puikkojen kärjet ovat kapeat. Ne soveltuvat hyvin ohuille langoille ja pitsin neulontaan. Puikoissa oleva satinointikäsittely tekee niistä hyvin luistavat, mutta ei liian liukkaat. Ontot puikot ovat keveät käyttää. Sukkapuikkoja on 15 ja 20 cm pitkiä.
 Cloverin bambusta valmistetuilla sukkapuikoilla on ilo neuloa. Kapenevat kärjet tekevät puikoista erinomaiset neulottaessa erityyppisiä lankoja. Bambu on kevyt, kestävä sekä pitkäikäinen. Ne ei ole liian luistavat, jolloin niillä on aloittelevankin neulojan helppo neuloa.
Prymin KnitPro;n Cubics puikot on koivuiset, jotka on laminoitu ja värjätty ruusupuun väriseksi. Muotoilu on neulojien suosima. Puikoista saa hyvän otteen, jonka johdosta kädet ei väsy. Muotoilun ansiosta puikot soveltuu hyvin käsiin, jos on nivelvaivoja tai  muuta käsien tai sormien heikkoutta. Puikkoja löytyy 15 ja 20 cm mittaisina.
 KnitPron Cubiks kulmikkaat koivu-puiset sukkapuikot on värjätty ja laminoitu. Ne on neliskanttiset, minkä ansiosta niiden ergonimisuus on huippu luokkaa. Puikot on helppo pitää käsissä ja ne sopivat etenkin erilaisista nivelkivuista kärsiville sekä aloitteleville neulojille. Ne ei rasita käsiä yhtä paljon, kun perinteiset sukkapuikot
KnitPro;n Cubics metalliset kanttiset sukkapuikot ovat ergonomiset ja mukavat käyttää.
Puikot pysyvät käsissä hyvin ilman puristamista. Puikot on valmistettu niklatusta messingistä.
 KnitPro:n KarBonz puikot ovat hiilikuidun ja messingin yhdistelmä. Näillä puikoilla neulottaessa
saat ainutlaatuisen neulontakokemuksen. Puikkojen messingillä vahvistetut kärjet liukuvat vaivattomasti silmukoiden läpi langasta riippumatta. Puikkoja on 15 ja 20 cm mittaisia.
 KnitPro;n Symfonie sukkapuikot on valmistettu koivusta, joissa on kaunis kuvioitu pinta, joka on 
värjätty ja laminoitu. Ne on helpot ja mukavat käyttää. Puikkoja on 10, 15 ja 20 cm pitkiä.
10 cm;n mittaisilla puikoilla on hyvä neuloa esimerkiksi vauvojen sukkia ja lapasia.
Kolmiopuikot,  paketissa on kome puikkoa, joissa jokaisessa puikossa on joustava muovinivel.
Bambuiset kolmiopuikot soveltuvat mainiosti esim: sukkien, hihojen, pipojen ja muiden suljettujen neuleiden neulontaan.
 Prymin ergonomiset puikot ovat kevyet, laadukkaat sukkapuikot. Ne on äärimmäisen mukavat kädessä. Ergonomisen muotoilun ansiosta voit neuloa pitkiäkin aikoja ilman, että kätesi kipeytyvät. Ne on korkealaatuiset, erittäin hiljaiset, kevyet, joustavat ja kestävät. Puikoissa on pisarakärki, jonka johdosta lanka liukuu puikoilla hyvin ja silmukat pysyvät puikoilla, eikä langasta lähde sääpuolia. Ne on helpot aloittelijalle, sekä myös nopeaan työskentelyyn tottuneet. Puikot on muotoiltu kolmion mallisiksi, joten silmukat liukuvat puikoilla sujuvasti eteenpäin rasittamatta kättä. Näitä löytyy 15 ja 20 cm mittaisia.

Eipä sitten muuta, kun vaan neulomaan!
-sinikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei, vastaamme kommenttiisi mahdollisimman pian

UA-112766132-1